Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Ik zoek een interim
HR-professional

Lees meer over bemiddelenLees meer over detacheren

Waarom kiezen klanten voor Vijverberg Interim HR?

Onze aanpak maakt het verschil

Met onze ervaring, persoonlijke benadering en werkwijze zorgen wij voor de beste interim HR-professional voor uw opdracht. Onze lijnen zijn kort, wij stellen onze klanten centraal en kennen onze HR-professionals persoonlijk.

Wij bieden meerdere kandidaten aan

Natuurlijk. Het gaat om de juiste kennis, vaardigheden en ervaring. Maar het gaat ook om representatie, communicatieve vaardigheden én om de klik. Wij proberen altijd meerdere kandidaten aan te bieden zodat u de beste keuze kunt maken.

U krijgt een vaste accountmanager

U krijgt een vaste accountmanager. De accountmanager kent uw organisatie, de cultuur van uw afdeling en werkwijze, dus kan voor u aan de slag om de juiste kandidaten voor te stellen.

Een selectie van onze opdrachtgevers

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel ons

Onze werkwijze

1

Wij analyseren uw vraag tijdens een intakegesprek. Zo krijgen wij een volledig beeld van uw organisatie, werkomgeving, de inhoud van het werk, het niveau van de functie en/of de aard van het project.

2

Wij zoeken en vinden in onze pool van juristen de interim HR-professional die u zoekt. En soms vinden wij er meer dan één. Wij zijn geen “CV-schuivers”: alle kandidaten die wij voorstellen, kennen wij persoonlijk en zijn door ons geselecteerd.

3

U krijgt een offerte met één of meer CV’s van geschikte kandidaten, hun relevante ervaring en een prijsopgave.

4

U kunt op korte termijn vrijblijvend kennismaken met de HR-professionals. Wij zijn graag bij dit kennismakingsgesprek aanwezig.

5

Wij houden in de periode dat onze interim HR-professional bij u werkt contact met u over de gang van zaken. Wij horen graag dat u tevreden bent; maar ook als u niet tevreden bent. Zo waarborgen wij een voorspoedige en succesvolle samenwerking.

Vrijblijvende intake

Aanpak gericht op kwaliteit

Snelle dienstverlening

Persoonlijke benadering

Partnership en samenwerking

Transparante uurtarieven

Referentieprojecten